tirsdag 31. desember 2013

Turen ned til Portugal.

Det startet litt dårlig når vi skulle dra nedover til Portugal. Når vi hentet bilen ut av garasjen hos Helge og Ragnhild viste lyset på dashbordet at vi hadde vann i dieselen. Filteret ble byttet, men lyset fortsatte å lyse. Ja, det lyste til vi kom langt ned i Tyskland.
Så overtok lyset på temperaturmåleren. Vi fikk tatt av fra motorveien og testet kjølevannet ved å" stikke fingeren ned i vannet metoden", og da det var kaldt dro vi videre.

Har nå konkludert med at de to tilfellene av "jullys tenning " på dashbordet skyldes elektrisk feil som vi skal få reparert her nede.
Bilen har gått helt prikkfritt hele veien og det har vært bra siden vi har hatt et forferdelig vær det meste av turen.
Styrtregn og tåke med temperatur ned til 0,6 grader C. Solen tittet frem  2-3 timer i Frankrike så på høylandet i Spania . Resten av turen  ned til Portugal hadde vi fint vær, men i dag overskyet med mulighet for litt regn.

Vi unnlot å kjøre gjennom Paris på turen ned, valgte isteden Nederland og Belgia. Da ble Antwerpen det vanskeligste partiet, men siden klokka var 03 om natten gikk det bra. Det var få trailere på veien. Nå hviler vi ut etter mange timer på motorveien og gleder oss til å møte våre venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar