torsdag 9. januar 2014

Livet i Sagres.

Vi har vært på flere lange fotturer i området rundt Sagres  , men også sykkeltur ut til fyret hvor vi så Per og Elisabeth seile forbi sist vi var her i 2012. Enten med nistepakke eller en lunch ute i byen.

Campingen er uforrandret, men prisen satt ned til 10 E natten med strøm. Vi kjøper da Orbitur pass 10 stykker av gangen til 100E.

Været har vært litt opp og ned, egentlig bare to dager som shortsen har kommet på. Ofte har det vært litt overskyet, men vi har hatt lite regn. Rundt 15 - 19 grader C.

Vært på besøk hos våre venner familien Dias , de reiser forresten til England på 14 dagers ferie  lørdag.

Truffet en norsk fyr her på campingen som var så grei og gi oss noen norske bøker som vi hadde lite av. Vi dro jo før vi hadde tenkt så mye ble glemt igjen hjemme denne gangen.

Våre venner gjennom mange ferier her i Sagres  gikk begge bort med tre ukers mellomrom. Liz her nede, mens Phil døde dagen etter at et jetfly med lege hentet han tilbake til England for noen dager siden. Trist for de fire barna deres som mistet begge foreldrene . Vi  savner de også. Sendte kondulanse sms til datteren og hun skrev tilbake. Takket for at vi hadde vært deres foreldres venner og siden de var de karakterene de var  skrev hun:" Have a brandy and lissen to Elvis when you are sad". Hun kjente sine foreldre godt.

Så til det gledelige. Gratulere så mye med to tvilling gutter Marius , Alice og storebror. Emoji Takk for  at dere delte dette med oss. Kos dere masse.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar