tirsdag 16. desember 2014

JULEN 2014.

Så er julen her snart med bar bakke og regn, tror ikke det blir hvit jul for oss her øst i Norge. Derimot har de fått nok på vestlandet til å komme i julestemning. Kolonne kjøring flere steder og har hørt at de allerede har over to meter snø der.

Vi har pyntet til jul da barnebarna Sander og Siren har vært her på juleverksted. Pepperkake baking, julekrans binding og maling av julekuler, en kreativ og hyggelig dag. Kakene er i boks og vårt nye plast tre står med stjernen helt i taket. Trodde aldri at vi ville kjøpe plast tre, men for å være ærlig er det et flott tre og vi slipper nålene på gulvet. Savner lukten av gran, men får nok hente inn noen friske grener for å rette på det.

Normalt nå på denne tiden hadde vi vært i full gang med å pakke til Portugal tur, men har ikke enda bestemt oss om vi skal reise nedover i vinter. Kanskje kan vi heller ta en tur nedover for å hilse på Per og Elisabeth når de kommer seilende til Middelhavet gjennom Suezkanalen utpå våren, hvis de ikke har endret rute da?  De har da til sommeren vært borte i tre år og vi gleder oss til de kommer hjem utpå sommeren.

Ellers venter vi på ankomsten av et nytt barnebarn, som vi har blitt lovet før nytt år. Line og Pål sitt første fødte barn er på vei snart og vi gleder oss veldig

Må julen bli fin og gi ro i sinnet,
la alle problemer bli små og forsvinne.
La dagene som kommer bli gode og fine
-god jul til deg og dine.

God jul og godt nytt år til dere alle.

Merry Christmas - Buon Natale - Frohe Weihnachte - Joyeux Noel - Feliz Natal - Zalig Kerstmas.Emoji

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar