lørdag 2. august 2014

Telemark fortsetter.

Vi kjørte videre i Telemark og det var så pent overalt. Kom til Kviteseid kommune og stoppet ved Flåvannet for en rast med kaffe og kaker. Siden det var så varmt ville vi bade. Torun skled i grusen ned mot vannet og fikk en kjempekul på håndbaken. Vi fikk badet, men legevakten neste. Kjørte mot Kviteseid sentrum , men der var legesenteret stengt og nærmeste lege var i Seljord. Torun og Jan Egil dro dit og vi mot Eidsborg Stavkirke.

Brunkeberg - E 134 - Morgedal - Tokke kommune og Eidsborg Stavkirke. Her har vi vært tidligere, men stoppet også denne gangen. Rart å se en kirkegård med så mange  med navnet Mandt begravet, men det er jo i området her slekten min kommer fra på fars siden.

Dro så videre mot Dalen og ned de bratte bakkene hørte vi bremsene  skrape. Skulle møte Torun og Jan Egil på Anne Grimdalen senteret og de kom dit ikke lenge etter oss.  Overnattet oppe på fjellet hvor vi tilberedte middag og hadde en koselig kveld sammen. Kulen til Torun var bare en blodannsamling som vi trodde på forhånd og ikke brudd.

Neste formiddag dro vi videre til Valle og Aust Agder fylke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar