fredag 9. november 2012

Hjemturen.

Ja, vi har kommet hjem og brukte fire dager på turen. Gjennom Portugal kjørte vi på nasjonalveien, men resten av veien hjem på motorveien. Lange etapper ble det. Første dagen hele 1249 km så 814 km - 815 km - 495 km  så fergen fra Hirtshals til Larvik og hjem. Da vi kom til Hirtshals hadde vi flaks . Det var bare 13 minutter til fergen skulle gå og vi kom uten billetter. Greie ungdommer som jobbet på kaia fikk båten til å vente på oss og vi fikk nyte et godt koldtbord  med ribbe og alt tilbehør.

At vi nå kom hjem ca. en måned tidligere enn beregnet var p.g.a. snø varsel hjemme og at vi var lei Algarvekysten.  Ville egentlig se mer av nord Portugal, men der ble det raskt kaldere og siden vi i år hadde vært i Portugal 6 måneder var tanken på å komme hjem i god tid før jul bra.

Må fortelle at da vi kom ned i begynnelsen av september var alt rundt oss brunsvidd, men nå da vi dro hjemover begynte det å bli grønt etter 10 - 11 dager med en del regnskyll innimellom solskinnet.

Per og Elisabeth oppgraderte GPS`n vår på Madeira og vi fikk da på hjemturen se mer av Paris sentrum enn vi likte. Når vi i tillegg kjørte i mørket ( dårlig merket veier ) og regnvær ble det en heftig sightsing som vi helst kunne klart oss uten, men vi kom oss igjennom den travle trafikken uten skrammer.

Nå gleder vi oss til å treffe familie og venner. Vi har ingen nye planer for reiser i den nærmeste fremtid.( men ingen vet jo det helt sikkert.) Bilen er satt i vinteropplag og klesvasken etter turen er snart ryddet vekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar