onsdag 7. november 2012

Steinkastende ungdom - hærverk om natten.

Etter at vi forlot campingen i Espiche var vi på villcamp resten av tiden i Portugal. Først en natt på stranden  utenfor Carrapateira så 3 netter i Sagres. Lørdag natt er egentlig en dum natt å være på villcamp i by eller landsby da folk fester - ruser seg eller drikker. Siden vi hadde vært ute med våre venner til lunch og drukket vin til måltidet bestemte vi oss alikevel for å bli i landsbyen.

Ble vekket kl.04.30 av at steiner traff bilen vår. Bråvåknet og fløy ut for å se hva som foregikk, naboene våre kom også .  Det franske paret som stod på vår ene side fikk store merker på bilen. På den andre siden stod en østeriker som  fikk merke i et vinduet og et på siden. Vi derimot har ikke sett noen merker på veggene, men 3 merker på den grå kanten nederst på bilen. (Hermann.... håper du kan lakke litt igjen ? )

Franskmannen og Ingvar tok opp jakten på pøblene, men unge gutter løper selvfølgelig raskere enn to pensjonister selv om de til tider falt overende. Da de gikk for å lete etter guttene oppdaget de at de  også hadde revet ned fire trær som de hadde plassert tvers over veien forskjellige plasser.De neste nettene var rolige og etter tre netter i Sagres dro vi tilbake til Portimao.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar