søndag 27. juli 2014

Norge og Sverige på tvers.

Kjørte videre fra vestlandet til Otta, Dombås, Hjerkin, Folldalen, Alvdal, Tynset, Tolga og overnattet på en fin rasteplass øst for Røros. Sommeren viste seg nå fra sin beste side og det var så pent overalt.

Nå er vi kommet inn i Sverige , Furnesdalen, Hede, 315, 316 og Svenstavik. Veiene i Sverige har til nå vært bra , men ved Brunflo kom vi inn på en tre mil lang grusvei lik et  vaskebrett. Det skranglet og ristet i bilen og heldigvis traff vi bare en bil på denne veien da vi var redde for steinsprut. Den siste biten før Stugun hvor vi skulle besøke venner, hadde heldigvis fin asfalt.

Endelig kunne vi rygge inn på gårdsplassen til Rune og Agneta hvor vi koset oss i flere dager. En shopping tur ble det til Hammarstrand og Sollefteå, en koselig liten by med en flott campingplass. Loppis fikk vi med oss og tinn samlingen har nå økt med  håndlagede kopper. En tur til en nedlagt prestegård hvor det sies å "spøke" for kaffe og vafler og besøk på datterens hytte. Takk for et koselig opphold, godt at dere hadde veranda med skygge for temperaturen var  oppe i 34 grader C under besøket.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar