lørdag 15. september 2012

Fire dagers reise fra Horten til Sagres på Algarvekysten.

Kom til Hirtshals i Danmark ved 11.40 tiden den 7 sept. Stoppet opp ved Citi Park i Flensburg hvor vi skulle handle og overnatte. Ingen av delene lot seg imidlertid  gjennomføre da det her var bygging på gang og ikke plass til vår bobil. Kjørte derfor isteden til Scandinavian Park for handling og deretter til Flensburgs gratis bobilcamp. Utenom sjøutsikt hadde den ingen andre bekvemligheter  å by på. Ligger i Fruerlund N54.48.269. E9.26.612.

Den 8/9 dro vi videre, det er nå 3101 km til Sagres. Mye veiarbeid  i Tyskland , Belgia og Frankrike, tildels saktegående kø spesielt rundt Hamburg.

Kjørte til kl. 20.30 før vi stoppet for litt søvn. Skulle sove 5 timer for så å kjøre igjennom Paris om natten. Søvnen ble ikke veldig lang da den nye alarmen med følere på utsiden av bilen vekket oss 3 ganger da bilene som kjørte forbi kom for nært.

Dro videre kl.02.40 og inntok Paris by night. Lite trafikk så denne gangen gikk det greit.

Bortsett fra en time til på ryggen litt senere og frokost kjørte vi til kl. 17.40 og var nå kommet til Spania- Quintanpalla og det er 1022 km igjen til Sagres.

Mandag den 10/9 kjørte vi videre etter en lang natts søvn og ankom campingen i Sagres ca kl 19.

Det er tydelig at vi oppe i nord har fått regnet denne sommeren for etter vi kjørte inn i Frankrike har alt gress vært brunsvidd. Mais og solsikke åkerene var også helt brune. Hva buskapen lever av vites ikke, gress er det ihvertfall ikke.

Derimot kan vi plukke modne druer og fiken, mandler er det litt tidlig for enda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar