onsdag 26. mars 2014

Frankrike - Belgia - Nederland - Tyskland - Danmark - Sverige - Hjem.

Rakk ikke frem til Bordeaux før regnet tvang oss til å stoppe. Det høljet ned og vi tok noen timer på sofaen, men" ramp" kom og banket i bilen rett etter vi hadde lagt oss og spolerte ihvertfall  min søvn. Vi er nå tre mil før Bordeaux.  Hadde stoppet på en bensinstasjon, men etter at Ingvar hadde sovet ca. 4 timer dro vi videre. Bjerka har fått "museører"

Det gikk greit gjennom Bordeaux og  Paris, men vi var veldig trøtte. Stoppet igjen  på dagen for å prøve og sove litt. Det viste seg at jernbanen gikk rett forbi og støyen var ille. Et par timers søvn fikk sjåføren.

Været er heldigvis bedre og solen skinner. Kjører nå gjennom resten av Frankrike , Belgia, Nederland og inn i Tyskland. Tulipanene blomstrer.
Klokken er 02 om natten. Sov nå til vi våknet utpå morgenkvisten og måtte da spørre folk om vi var i Tyskland eller Nederland. Hadde ikke sett noen grenseskilt.... vi var i Munster Tyskland.

Bremen, Hamburg, Flensburg, Kjøpenhavn, Malmø, Gøteborg og inn på tollstasjonen på Svinesund for å betale toll på årgangsvinen vi hadde kjøpt.

Siste ferge Horten - Moss  kl.24 og stupte til sengs. En flott ferie er avsluttet og vi gleder oss til å treffe familie, venner og til neste tur hvor enn den blir.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar