lørdag 13. oktober 2012

Besøk av Per og Elisabeth.

Har hatt koselig besøk av min bror Per og Elisabeth en ukes tid .Da de er spesielt opptatt av mat og vin har vi prøvet ut  i stor skala Madeiras kjøkken. Ikke alt like vellykket må jeg si. Muslinger med konsistens av gummisåle, viner som vi i hvertfall kunne klart oss foruten . Det beste måltidet hadde vi denne uken når Per og Elisabeth trakterte kjøkkenet i vårt hus. Marinerte scampi og laks marinert med dijonsennep og stekte eplebåter. Et herremåltid vi fire også delte med mannskapet på" Time off " også de på vei til kanariøyene . Et besøk i deres store Hansebåt (ca 50 fot )  traktert med tapas og drikke ble det også tid til.

Øya rundt gjorde vi for andre gang med våre gjester. Tror nok Per synes jeg var vel pysete på enkelte veistrekkninger når veien var hogd ut i fjellsiden og bare stupet rett ned. Stupbratt fjellside ned til vannet og overhengende fjell over oss. Det han ikke vet er at vi har kjørt noe mye - mye verre etterpå . Tror at til og med han hadde vært redd på den strekkningen. Skal fortelle om dette senere.

Dagene de var her gikk så fort og nå har de seilt videre.Det blir antagelig en god stund før vi treffes tgjen.Vii ønsker de god tur og mange flotte opplevelser. Takk for besøket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar