torsdag 25. oktober 2012

Tragedie i Grainho. (Orbitur Luz )

Etter noen dager i Sagres - Carrapateira -  Bordeira og Portimao på "villcamp  " dro vi for å besøke våre " farmer " venner i Grainho. De som holdt oss med appelsiner, hjemmebakte kaker og hjemmelagde pølser i våres. Hadde handlet inn litt forskjellig så vi kunne gi noe tilbake. Parkerte nedenfor gården slik vi stod parkert i våres, men kunne ikke se bilen deres og sauene var borte.Tenkte først at de var på søndagsbesøk hos unger, men da kvelden kom så vi en nabo mate dyrene, det koselige paret var ikke å se.

Etterhvert fikk vi vite at kona døde i august og at  mannen lå svært hardt skadd på Faro sykehus etter nylig å ha kjørt bilen i full fart ned fra gården -  utfor et stup og ned i et dike. Forstod fra andre at han var "mett av dage".  Vi orket ikke å være der så etter å ha pratet med flere og levert ut bilder vi tok der i våres  reiste vi videre til Arade hvor vi gikk lange turer.

Så bar det tilbake til "villcamp" et par dager i Portimao og videre til en  flott orbitur camp i Luz. En nydelig plass med svømmebasseng og nye toalettbygg. Her er det pent.  Har nett i bilen frem til i morgen da vi reiser til Sagres hvor vi har bedt ut våre venner fam. Dias på middag lørdag.

Orbitur Valverde Lagos - Luz. N 37.06.117. W 8.44.012.   15E natten med 6A strøm pluss 2 E pr døgn i nett. En av de bedre campinger vi har sett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar