søndag 14. oktober 2012

Takker for oss fra Madeira.

Den 16.10 flyr vi tilbake til fastlandet. Klokken 07.30 går flyet til Lisboa deretter flyr vi til Faro hvor vi lander kl.10.30. Blir hentet av venner og kjørt til Sagres hvor vi har bilen. Blir da i området i ca. en uke før vi drar videre.

Det har vært 3 flotte uker på Madeira, vi har bodd som grever og blitt behandlet slik også. Ingrid mor/svigermor til huseierene har tatt oss med på bilturer, lunch og middag noe som har vært svært hyggelig.

Rita hushjelpen har holdt huset rent, skiftet sengetøy m.m og gjort det svært enkelt for oss og bo her, dette har vært et liv i luksus.

Så var det den nydelige hunden som vi er blitt så betatt av. Den har fått oss på bena om kvelden for å gå tur og det har vært en glede. Skulle ønske den kunne være med oss videre.

Koselig var det også at Per og Elisabeth kunne være sammen med oss noen dager, det blir antagelig lenge til vi sees igjen.


Hvordan blir det nå å krype inn i den lille bobilen for resten av oppholdet på fastlandet.? Det går nok greit for oss som i Portugal kaller oss selv for" tatere." Selv om det er deilig med litt luksus stortrives vi på veien med stadig nye opplevelser.

Da vi nå antageligvis drar på villcamp har vi ikke nett på en stund, men kan treffes på mob.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar