onsdag 14. september 2016

25. Albania blir nr.8 land på denne turen.

Fikk vår" piratsjåfør" fra i går til å kjøre oss til Albania for 50 Euro.  Byen vi skulle besøke var Shkoder, den fjerde største byen i Albania. Shkoder ligger ved Shodersjøen i det nordvestlige Albania. Den er en av Albanias eldste og mest historiske. Bylivet var veldig hektisk , stor bil tetthet, sykler, gående og t.o.m. en rullestol  hvor gubben tagg penger midt i veibanen. Så en del bølgeblikk hus bak en stor mur i byen ellers så bygnings massen relativt bra ut.


Sjåføren fortalte at her var det ingen kjøre opplæring, her kjøpte de sertifikatet . Godt var det at bobilen stod parkert på campingen. Besøkte den Katolske katedralen St. Stephen`s katolske katedral og den flotte borgen. Noen deler av fortet dateres til 400 år v.chr. Fortet består av tre deler  og vi nøt den flotte utsikten over byen og omgivelsene.


Dagen endte på en flott restaurant ved elven Buna. Her var det også dyrepark hvor de bl.a annet hadde to store brun bjørner og gaupe i bur, blant mange andre. Dyreplageri.!!!!! Maten var god og billig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar