mandag 19. september 2016

Orasac 16 km nord for Dubrovnik.

Kjørte på M2 E65- Igalo- trange svingete veier og tettbebygd frem til grensen ut av Montenegro. Her ble vi stående omtrent en time i kø før vi ble plukket ut for nærmere kontroll. Hadde over 40 grader i bilen så det var ikke særlig hyggelig venting.  " Svenskene " kjørte greit gjennom. Tolleren spurte om vi hadde noe og fortolle og som sant var sa vi nei. Han dro på smilebåndet og sendte oss gjennom. Så var det tollen inn i Kroatia, heldigvis gikk den raskere. Forstår at tolleren spurte om vi hadde noe og fortolle for prisene på vin m.m. er mye høyere i Kroatia, men smuglet hadde vi ikke.


Gruda - 8/E65 - Cilipi - fin vei  og veldig pent. Zvekovica - Obod - Plat - Soline - Mlini - Kupari - Cibaca - Dubrovnik - Zaton og Orasac. Kjempe pent hele veien etter Montenegro.


Fikk plass på campingen Pod Maslinom i Orasac med nær bussforbindelse til Dubrovnik. Har tatt bussen flere dager og den kostet 30 kn. for oss to en vei. Campingen har mye bedre toalett/dusj anlegg enn vi er vant til og har mange skygge plasser. Den eneste bakdelen er at det er 15 prosent helling på den 300m lange veien ned til stranden så Ingvar fikk  asfalt i buksesmekken på tilbakeveien. Hyggelig betjening og vi blir her frem til den 23/09.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar