fredag 14. oktober 2016

39. Møtte svenskene på camp Igor.

Det var ettermiddag da vi forlot verkstedet og kjørte derfor motorvei Ai mot  Starigrad hvor Agneta og Rune hadde ventet på oss. Høye fjell i bakgrunnen, men vi kjørte det meste av de 14.5 milen på flate sletter.


Camping Igor er en familie drevet liten camping helt nede ved vannet. De sier at det er fullt her om sommeren, men  i slutten av september og oktober er det god plass. Familien er veldig hyggelig. Adressen er Dr. Franje Tudmana 165 20244 Starigrad. Vet ikke enda hva vi skal betale her, men tror det er rundt 100 kuna natten nå utenfor sesong.


Gikk en tur i formiddag og stoppet for lunch på restaurant rett borti gaten her. Spiste en nydelig lunch, med mer  mat på  tallerkenen enn vi kunne få i oss. Etter lunch og kaffe kom den eldre driveren ut med fire glass med sprit laget på plommer og honning. Den var nydelig og vi kjøpte med oss en flaske  for 60 kuna.


Vi har bestemt oss for å droppe Pula på denne turen da det er så sent på året, men reiser herfra i morgen mot Venezia i Italia . Dette blir en tur på ca. 50 mil og over til land nr. 9 på vår reise.


Sitter nå ute under fullmånen og ser på flaggermusene som holder det innsekts fritt rundt oss  og båter som langsomt glir forbi i det de lystrer etter blekksprut bare et steinkast unna. Varmt som en god norsk sommerkveld vi er heldige.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar