torsdag 22. august 2013

Motorstopp.

Kjørte til Åmål igjen da vi nesten var tomme for diesel og i Svanskog finnes ikke bensinstasjon. Stoppet på Preem og fylte opp tanken. Når vi da skulle starte bilen igjen var alt dødt. Så der stod vi da ved pumpene og kunne ikke kjøre videre. Etter en stund ble vi skjøvet litt fremover, men stod nå rett ved påfyllings plassen til stasjonen. Ingvar fikk lift til et verksted 5 min før de stengte for dagen. Mekaniker skulle komme ned til oss klokken 08 dagen etter ble resultatet .Eieren av stasjonen samlet om kvelden noen sterke karer og fikk dyttet oss til en tryggere plass på stasjonen. Dette var en pyton dag.

Her overnattet vi da og klokken 08 kom tre stykker fra verkstedet, men de fant ikke feilen. Så var det bare  å ringe etter kranbil og vi ble slept 7 mil til Mekonomen i Karlstad. Klokken 14 begynte de på bilen og klokken 15.30 var den fikset. Vi ble severt kaffe og kjeks på peronalrommet mens  de jobbet med bilen. Regning på 2000 kroner.

Da vi ventet på at de skulle finne feilen kom en mekaniker ut i resepsjonen hvor vi da satt og sa at tenningslåsen var i stykker. Sjefen fortalte  oss da at de ikke kunne få en ny før mandag og i dag var det torsdag. En eldre dame , som også ventet på sin bil,   sa da med en gang. Da blir dere med hjem til meg i helgen. Snille folk finnes visst over alt. Det viste seg at dette ikke var feilen, men en avbrent ledning i en kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar