fredag 16. august 2013

Meca - Storslett Auto AS ble vår reddning.

Etter tre dagers venting på Lias uten at noen ville reparere bilen vår  dro vi den 215 km lange veien den 11/7 til Meca I Storslett. Lians - dårlig service.Emoji

Har lurt de siste dagene på om vi måtte vende nesa hjemover, men tok sjangsen og fortsatte nord i dårlig vær.

LPG i Målselv N69.05.436. E18.35.195. - Balsfjord kommune , etter Nordkjosbotten  tar vi inn på E6/E8 Nordlysveien. Storfjord kommune -  E6 - Skibotn en nydelig plass - Kåfjord Kommune . Rasutsatt vei langs kysten med stupbratte fjell ned mot veien, men veldig pent. Olderdalen - Nordmannsvik - Nordreisa kommune - Rotsund - Sørkjosen - Langslett -  Storslett.

Kom sent på dagen til Meca, og en av eierene ( så dumt vi ikke vet navnet ) stupte inn i bilen med måleapparat. Fant feilen, men hadde ikke ledningen vi trengte. Denne ble bestilt og vi fikk strøm slik at vi ikke trengte å fryse om natten. Vi avtalte at vi kunne se oss om i området og at bilen skulle bli fikset mandag.  Fyren hadde pappa- permisjon, men tok seg likevel tid til å hjelpe oss.  Dumt for han som hjalp oss, men glede for besteforeldre som ble barnepassere  og oss.

Kjørte tilbake til Meca (mob. 40346056 - telef.77770900 ) søndag ettermiddag, det var da kommet nysnø på toppen nær oss 1312m.o.h. Bilen ble fikset mandag formiddag av den koselige eieren. Tusen takk for god service og liten regning. (1300 kr. ) Dere var kjempegreie mot  oss og gjorde det mulig med tur videre nord.Emoji

1 kommentar:

  1. Så kjekt å lese om MECA Storslett og den opplevelse dere fikk med dette verkstedet. Jeg tillater meg å bringe denne gladmeldingen videre til alle våre kjedemedlemmer som et eksempel på god kundebehandling.
    Mvh
    John-Axel Granberg
    Kjedesjef - MECA Norway as

    SvarSlett